1 månad sedan
Annons-ID: 15083605

Affärsinriktad Projektledare till Granitor Robotics!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Granitor Robotics växer och söker en ny kollega till deras kontor i Askim. Vill du jobba med den senaste produktionstekniken i en internationell miljö? Har du erfarenhet av att driva projekt och besitter bred kunskap inom produktionsutrustning eller automationsteknik och vill ta dig an spännande projekt på ett familjärt bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Granitor Robotics AB grundades 1986 av Lars Karlsson under namnet LKN Industriautomation AB. Under det senaste decenniet har de utvecklats i nära samarbete med deras största kund Volvo Cars, samt övrig fordons- och tillverkningsindustri i Sverige och internationellt. Granitor Robotics verkar som ett fristående dotterbolag i Granitorkoncernen, och de arbetar främst mot fordons- och tillverkningsindustrin med fokus på robotautomation. Utifrån kundens unika behov tar Granitor Robotics fram robotbaserade produktionslösningar för karossproduktion. De erbjuder alltså en komplett lösning genom projektledning, utveckling, installation och idriftsättning.

Hos Granitor Robotics drar dem nytta av deras långa erfarenhet av automatiserade anläggningar och för att fortsätta utveckla kundanpassade, robotbaserade automationslösningar. Med kunniga medarbetare och moderna verktyg står kundens unika behov alltid i fokus och på senare år tar de även ett helhetsgrepp på robotbaserade lösningar inom montage- och packautomation.

Du erbjuds:

 • Stark gemenskap bland trevliga kollegor som arbetar professionellt och tillsammans.
 • Kreativ arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag.
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär med en gedigen onboarding som start.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag där medarbetaren är i centrum.
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Granitor Robotics.

Arbetsuppgifter

Hos Granitor Robotics får du möjlighet att arbeta med många välkända och intressanta kunder både inom och utanför Sveriges gränser. Utvecklingstempot är högt och med en platt organisation och närhet till den egna produktionen har bolaget korta beslutsvägar. Du kommer självständigt att driva utvecklingsprojekten från ax till limpa och det blir du som leder och coachar projektmedlemmarna till att nå uppställda resultat och deadlines.

I rollen som affärsinriktad projektledare inom produktionsutrustning kommer du driva projektet i linje med gällande processer och kvalitetssystem på Granitor inklusive dokumentation av beslutade och godkända milstolpar och tester med kund. Förutom att kravställa och följa upp projekt kommer du även:

 • Ansvara för att funktion och lösning uppfyller kontrakt mot kunden.
 • Säkerställa att ni uppfyller lagkrav på maskiner.
 • Leda och driva projektteamet.
 • Utveckla och förbättra processer.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.
 • Meriterande om du har Ekonomisk utbildning.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som har ett utpräglat teknikintresse och gillar att uppdatera dig inom teknikutveckling. Som person är du en doer som ser till att saker bli gjorda med tydligt fokus på deadlines och kan hantera att driva flera projekt samtidigt. För att trivas i rollen är du stresstålig, ansvarstagande och samarbetsorienterad. Du som projektledare ska kunna motivera och leda dina projektmedlemmar och tycka om att skapa nya relationer.

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Granitor Robotics? Läs mer här!

Ansök här