1 vecka sedan
Annons-ID: 15090850

Affärsinriktad account manager/inköpare till Biond i Helsingborg

Vill du bli en del av framtidens bransch? Tycker du det är intressant med innovativa lösningar för en hållbar framtid? Då ska du se hit! Vi söker nu för Biond's räkning en affärsinriktad inköpare som ska arbeta med att säkerställa att det finns inkommande material till biogasanläggningen! Sök rollen redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om tjänsten

Biond är en ledande aktör inom cirkulär ekonomi och avfallshantering. De ser till att avfall blir en värdefull resurs i samhället genom att skapa bioenergi. Vi söker nu för deras räkning nu en person som kommer vara ansiktet utåt och se till att Biond har inkommande material till biogasanläggningen. Tjänsten är ett föräldravikariat på 9 månader.

Rollen är en perfekt blandning mellan inköp och networking då man ska bygga relationer med potentiella framtida leverantörer. Då Biond har kontor i Helsingborg och i Sävsjö kommer resor mellan kontoren och ut till leverantörer kommer ske.

Denna roll kommer under 9 månader vara ett konsultuppdrag via oss på Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ett axplock av dina ansvarsområden:

 • I huvudsak ansvara för att det finns inkommande material till biogasanläggningen
 • Prospektering av nya leverantörer
 • Hantera avtal med kunder
 • Arbeta med kvalitetskontroll av inkommande material
 • Förvalta och utveckla goda relationer med befintliga kunder

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av kundkontakt och administrativt arbete
 • Har erfarenhet av arbete i Excel
 • Har B-körkort då resor ut till leverantörer och andra kontor kommer ske
 • Är obehindrad i tal och skrift i svenska och engelska, detta då leverantörer kommunicerar på dessa språk

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I rollen är det viktigt att du har ett intresse för miljö och tycker det är spännande med förnyelsebar energi. Här krävs det att man får saker gjort, är en problemlösare och är självgående. Det är även viktigt att man är kommunikativ.

Övrig information

 • Start: Maj/Juni
 • Omfattning: Heltid fram till mars 2024
 • Placering: Helsingborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testerna

 • Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information
 • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra

Information om företaget

Biond erbjuder kommuner och företag utveckling, drift och kommersiell förvaltning av avfalls- och energianläggningar i syfte att göra dessa mer lönsamma och cirkulära.

Biond är en av Sveriges största biogasproducenter med en årlig produktion om ca. 100 GWh biogas och 200 000 ton biogödsel. Bolaget driver för närvarande två biocirkulära anläggningar, en utanför Helsingborg och en i Sävsjö. Inom Biond utvecklar vi även innovativa produkter av organiskt avfall.

Läs mer om Biond här!

Ansök här