1 vecka sedan
Annons-ID: 15090779

Affärschef till Bivab

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Gårda
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Bivab är det största svenskägda bussbolaget i Sverige och är en av de ledande aktörerna på marknaden. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av affärsutveckling, trafikutveckling och trafikproduktion? Vill du arbeta i en mindre organisation med stora ambitioner, där ditt arbete syns och har stor betydelse? Bivab utökar nu sin verksamhet med en Affärschef. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Bivab bedriver upphandlad linjetrafik och skolskjutstrafik på entreprenad och bildades 1992 och ägs idag av 35 bussbolag i södra Sverige. En ägarstruktur som skapar såväl konkurrenskraft som möjligheter på marknaden. Totalt omsätter Bivab 1,5 miljarder kronor (ca 800 bussar) och på huvudkontoret i centrala Göteborg sitter idag 16 medarbetare. Bivabs främsta styrka är den lokala förankringen och att bolaget alltid sätter kunden i fokus.

Med ett starkt fokus på att fortsätta växa med lönsamhet och att förstärka de lokala bussföretagens ställning på marknaden avser nu Bivab att växa med ytterligare en Affärschef. Där blir du en del av team bestående av två ytterligare seniora kollegor. Under din introduktion kommer du gå bredvid dina kollegor men kommer även framåt arbeta tätt ihop och bolla case/frågor med varandra. Du kommer rapportera till VD:n.

Du erbjuds:

 • En flexibel arbetsplats med en härlig gemenskap
 • Goda förmåner vad gäller friskvård, tjänstepension och semester
 • En spännande roll på ett företag i stark tillväxt

Arbetsuppgifter

I rollen som Affärschef kommer du var med och driva utvecklingen av Bivabs trafikuppdrag tillsammans med trafikoperatörer och uppdragsgivare. Du har en bred och dynamisk roll där du blir en nyckelperson hos Bivab med strategiskt viktiga ansvarsområden. Din vardag varierar mellan händelestyrda saker i verksamheten till strategiska frågor. Du kommer bland annat:

 • Säkerställa och kvalitetssäkra kvalité gentemot uppdragsgivare, trafikoperatörer och resenärer
 • Säkerställa att trafikavtal följs, bedriva utveckling av trafiken samt följa upp gemensamma affärer med samarbetspartners
 • Delta och ansvara för projekt för etablering vid anbudsvinst
 • Skapa affärsmässiga och starka relationer med avtalsansvariga hos uppdragsvidare såväl som hos partnerbolagen

Vi söker dig som

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen och erfarenhet av affärsutveckling, trafikutveckling och/eller trafikproduktion
 • Goda ekonomiska kunskaper
 • Obehindrade kunskaper i svenska både vad gäller tal och skrift
 • Goda projektledaregenskaper

Det är meriterande om du har en relevant akademisk utbildning inom exempelvis företagsekonomi eller logistik.

Som person är du förtroendeingivande och relationsskapande. Du är affärsmässig och duktig på att föhandla, samtidigt som du brinner för bemötandet med kunder och samarbetspartners. Är du dessutom prestigelös och trivs i en dynamisk arbetsmiljö kommer du passa perfekt in hos Bivab.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Gårdatorget 1, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Bivab här

Ansök här