6 dagar sedan
Annons-ID: 15087957

Administratör på heltid till SSAB i Arendal

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Behov 3-4 månader med chans till förlängning

Är du administrativt lagd och arbetar bra i grupp samtidigt som du står stadigt på egna ben? SSAB Arendal söker nu en Administratör på heltid. Här erbjuds du en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, engagerade kollegor och en spännande vardag. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

SSAB Arendal är Sveriges största stålservicecenter som växer och hela tiden strävar efter att bli bättre. Företaget byter nu datasystem och behöver därför administrativ hjälp under några månaderstid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär varierande arbetsuppgifter, allt från registrera nya ordrar i systemet till att assistera och hjälpa kollegorna i teamet på transportsidan. Tjänsten är flexibel och kan bli lite vad man gör den till.

Arbetet sker på plats i Arendal under dagtid med chans till flex. Uppdraget kan bli en förlängning men har ett extra stort behov nu i datasystembytet.

Vi söker dig som

  • Obehindrad i Svenska och Engelska i både tal samt skrift
  • Har god datorvana
  • Erfarenhet av administration är meriterande
  • Erfarenhet av SAP är meriterande
  • Erfarenhet av operativ transportplanering är meriterande

Som person är du sammarbetsvillig, självgående och initiativtagande

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Tre-fyra månader med chans till förlängning
  • Placering: Godsgatan 6 - Arendal

Vi använder oss av två digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest som ska genomföras om du uppfyller grundkraven, för att ta dig till ett eventuellt nästa steg i processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om SSAB HÄR!

Ansök här