1 vecka sedan
Annons-ID: 15081432

Administratör på deltid till Wolters Kluwer

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, centralt
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid, 2 dagar/vecka

Är du student och ute efter ett spännande extrajobb på ett globalt bolag? Vi söker en administratör som ska stötta upp bakom kulisserna i Wolters Kluwers digitala utbildningssystem och ge deras kunder en förstklassig upplevelse inför och under en utbildning. Har du dessutom ett intresse och en nyfikenhet kopplat till videoeditering och digitaliserade utbildningar så är detta en klockren matchning - sök redan idag, urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Företaget erbjuder en rad olika utbildningar för sina kunder som arbetar med skatt och ekonomi och som vill vässa sina kunskaper inom samma områden. I rollen som administratör kommer du arbeta i deras olika system med ett särskilt fokus på dessa utbildningar. Du kommer fungera i ett nära samarbete i ett mindre team bestående av utbildningsansvarig, marknadsansvarig och produktspecialist för utbildningarna i Sverige och på sikt även med utbildningsansvarig i Norge.

Du erbjuds

På Wolters Kluwer får du möjlighet att arbeta i en miljö där lång erfarenhet och expertis inom skatt, juridik och ekonomi samspelar med ny teknik och systemlösningar. Målet att tillhandahålla sina kunder effektiva metoder för att kunna fatta kloka och trygga beslut genomsyrar organisationen. Flertalet medarbetare på Wolters Kluwer har arbetat länge på bolaget och du erbjuds en trygg och stabil organisation som främjar professionell utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig från oktober fram till årskiftet, med goda möjligheter till förlängning om samtliga parter vill fortsätta samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Lägga upp nya utbildningar i utbildningsportalen EduAdmin
 • Lägga upp utbildningar i webutbildningsplattformen GoToWebinar
 • Uppdatera befintliga utbildningar med ny information
 • Klippa och utföra enklare videoredigering på förinspelade OnDemand-utbildningar
 • Vara behjälplig när kunder efterfrågar intyg eller annan dokumentation på genomförda utbildningar

Vi söker dig som

 • Är student på en eftergymnasial nivå som tidigast tar examen vår/sommar 2023
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från ideell verksamhet, sommarjobb eller extrajobb
 • Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
 • Har erfarenhet av Microsoft Teams

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av enklare videoeditering/klippning
 • Kunskap om hur man uppdaterar hemsidor med information och enklare HTML

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna under denna rekrytering. För att lyckas och trivas i rollen som administratör hos Wolters Kluwers är det viktigt att man är serviceinriktad och drivs av att ge det lilla extra i varje kundinteraktion. Det är även av stor vikt att man är självgående och har en tydlig struktur i sitt egna arbete.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Två dagar per vecka med flexibelt upplägg
 • Placering: Flexibelt - remote eller på plats

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Wolters Kluwer är en ledande global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. De hjälper yrkespersoner inom skatt, ekonomi och juridik att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund. When you have to be right!

Ansök här