1 månad sedan
Annons-ID: 15075702

Administratör på deltid till TNT/FedEx

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Upplands Väsby
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid, ca 2 dagar/veckan

Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som har ett intresse för logistik och som vill ha ett meriterande extrajobb hos ett logistikföretag. Hos TNT/FedEx blir du en del av ett spännande företag där du får ett långsiktigt deltidsarbete vid sidan av studierna. Om du är strukturerad som person och vill jobba i en administrativ roll är det här deltidsrollen för dig. Vi ser fram emot din ansökan.

Om tjänsten

Academic Work söker för TNT/FedEx räkning en administratör som kommer ingå i deras export-team. Klimatet i gruppen beskrivs som öppet där alla hjälps åt och arbetar tillsammans. Du ska kunna arbeta 2-3 dagar/veckan, kl.16-21. Fokuset i den här rollen kommer att vara att arbeta med den administrativa sidan av bolagets exporttransporter – där logiskt tänk och noggrannhet är A och O. Då terminalen ligger i utkanten av Upplands Väsby krävs det att du bor med cykelavstånd till arbetet, alternativt har körkort och kan ta dig dit med egen bil.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT/FedEx. För att arbeta hos TNT/FedEx behöver du gå igenom en säkerhetsprövning då TNT/FedEx ligger på ett säkerhetsklassat område. Det innebär att du kommer behöva skicka in arbetsintyg, studieintyg och liknande som bekräftar vad du har gjort de senaste 5 åren. Ditt CV behöver även vara uppdaterat med datum bredvid varje anställning och eventuella studier enligt modellen år-månad-dag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med datorn som ditt främsta arbetsverktyg. Du kommer ha kontroll över TNT/FedEx exportklarering och skicka in tulldeklarationer till tullverket. Du kommer till exempel att:

 • Föra kontroll över handelsfakturor
 • Skicka in tulldeklarationer till tullverket
 • Rapportera daglig statistik

Vi söker dig som

 • Är studerande på högskola/universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då detta kommer krävas i arbetsuppgifterna
 • Har god datorvana
 • Tycker om att arbeta administrativt

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • Har arbetat med tullärenden tidigare

Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du bra på att knyta sociala kontakter då du kommer ha kontakt med både extern och intern personal.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/veckan samt möjlighet till heltid under lov
 • Placering: Upplands Väsby, Saturnusvägen 3

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I Sverige är vi ca 350 anställda och finns på fem orter; Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm och Örebro.

Ansök här