1 månad sedan
Advert-ID: 15089632

Administrativ ekonomiassistent till NREP Sverige

Quick facts

City:
Stockholm, stockholm
Extent:
Full time
Type of work:
Temp job
Start date:
Omgående
Other:
Heltid

Är du nyutexaminerad inom ekonomi eller juridik, eller en ung stjärna inom finans med intresse för en administrativ finansroll i ett målstyrt Private Equity Fastighetsbolag? Vi på Academic Work söker en Administrativ Ekonomiassistent till vår kund NREP! Nyligen har deras ekonomiavdelning genomgått en betydande tillväxt och de letar efter en person med en "kan-göra"-attityd att gå med i deras team för att stödja och ta del av deras resa. Starten sker omgående, så skicka in din ansökan direkt så att du inte missar din chans!

About the role

NREP är Nordens ledande fastighetsinnovatör, investerare och utvecklare, som kombinerar fokuserade investeringsstrategier och aktiv kapitalförvaltning för att förbättra den byggda miljön. Genom att förbättra design, konstruktion och användning av stadsfastigheter – med hållbarhet i centrum – driver vi förändring för att skapa verklig effekt. Vi tror starkt på styrkan i att driva och bygga en närvaro lokalt på de marknader vi investerar i. Sedan starten 2005 har vi samlat in mer än 10 fonder och genomfört mer än 465 fastighetstransaktioner och utvecklingar i Norden. NREP är ett målstyrt företag med en stark kultur, gemensamma värderingar och duktiga människor. Vi förblir en grupp stolta entreprenörer och fortsätter att vara engagerade i att förnya och utmana status quo som vi tror har varit nyckeln till vår framgång. Vi sysselsätter mer än 600 personer på 9 kontor i Europa.

Du erbjuds:

Detta är en spännande tjänst i en riktigt internationell atmosfär, i ett dynamiskt företag med möjlighet till både personlig och professionell utveckling.

NREP har genomgått en betydande tillväxt de senaste åren och är idag en organisation med en mångsidig fastighetsutvecklingsportfölj. Vi har identifierat ett behov av att ha en ansvarig person för såväl dagliga administrativa ekonomiuppgifter som att bistå med att utveckla administrativa processer inom ekonomidelen av verksamheten. Du kommer att driva och samordna arbetsområdena självständigt med nära samordning och stöd från det lokala ekonomiteamet och andra intressenter.

Kontoret är centralt beläget, vid Regeringsgatan. NREP ligger i det nya stadsdelen Urban Escape precis bredvid köpcentret.

NREP är en grupp stolta entreprenörsinriktade människor med gemensamma värderingar och ett starkt engagemang för varandra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Job duties

Till exempel kommer du att:

 • Ansvara för den svenska bankadministrationen, inklusive att öppna och stänga bankkonton, hantera KYC-processer och ha ett nära samarbete med NREP Treasury.
 • Arbeta nära det interna ekonomiteamet och hjälpa till med deras fondbolagsverksamhet.
 • Kommunikation med både interna och externa parter, t.ex. styrelseledamöter, luxemburgska förvaringsinstitut, revisorer och regeringstjänstemän.

Dokumenthantering:

 • Koordinera signaturer i fysiska dokument samt administrera elektroniska signaturer.
 • Skapa ansökningsblanketter för olika behörigheter såsom Skatteverket och Kronofogden.
 • Ansvara för arkivering och uppdatering av data i olika företagssystem.
 • Möjlighet att förbättra processerna kring dokumenthantering med hjälp av olika verktyg, t.ex. mailmerge, Outlook-funktioner etc. och att utarbeta processbeskrivningar för dokumenthantering.

We are looking for

Du kan vara nyutexaminerad inom ekonomi eller juridik eller en ung yrkesman. Du bör ha viss erfarenhet från ett administrativt eller finansiellt arbete. Ett intresse för att skapa, automatisera och underhålla processer. Goda kunskaper i Microsoft Office-verktyg är viktigt.

Men viktigast av allt är att du lär dig snabbt, att din arbetsstil är noggrann och strukturerad och att du tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo, där många saker pågår samtidigt.

Du kommer sannolikt att trivas med att arbeta med NREP om du är en proaktiv och självsäker person som är villig att aktivt arbeta med praktiska uppgifter och utveckla de administrativa processerna tillsammans med de olika interna parterna. När det behövs kan du ta ledningen bestämt men diplomatiskt. Du har en tydlig kommunikationsstil och andra skulle definiera dig som en mycket samarbetsvillig kollega.

Detta är en internationell tjänst och engelska är vårt huvudsakliga arbetsspråk utöver svenska, så du bör vara flytande i båda språken.

Annan information:

 • Start: Omedelbart
 • Omfattning: Heltid
 • Plats: Regeringsgatan 25, centrala Stockholm
 • Arbetstid: Kontorstid 8-17

Rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och NREP:s önskemål är att alla frågor gällande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas innan tjänsten tillsätts om vi gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Apply here!