1 vecka sedan
Annons-ID: 15088657

Account Manager till HKM Publishing

Snabbfakta

Stad:
Örebro, City, Örebro
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt Överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Har du jobbat som Account Manager tidigare och letar efter en arbetsgivare som låter dig arbeta med frihet under ansvar och där du sätter ribban på hur högt du faktiskt vill prestera. På HKM kommer du till en miljö där kreativitet, innovation och ansvarstagande är några av ledorden som värderas högt. Missa inte chansen att arbeta hos ett företag som lägger störst vikt vid ditt driv och din vilja att lyckas och göra ditt bästa. Vi går igenom ansökningar löpande så missa inte chansen och sök redan idag!

Om tjänsten

Som Account manager inom HKM Media Group-koncernen är ditt främsta fokus de titlar och projekt som drivs av Örebrokontoret. Du kommer tillhöra ett team på 11 personer som sitter i Örebro. HKM har totalt 6 kontor runtom i landet. I Örebro gör HKM främst utgivningar av tidningar. Örebro Läns Tidning, Marknad Örebro/Dalarna och Nollnitton är deras starkaste varumärken. För den här rollen är ett brett lokalt nätverk och koll på vad som händer i stadens nöjes- och affärsliv en nyckel till framgång.

Dina två viktigaste verktyg är telefonen och Upsales, HKM:s CRM-system. Telefonen för att skapa kontakter och boka möten – Upsales för att dokumentera och följa upp, skicka offerter, och bekräfta affärer.

Arbetsuppgifter

 • Uppsökande försäljning och med att vårda och förvalta befintliga kunder och relationer.
 • Sälja och hantera säljprocessen från ax till limpa.
 • Prospektera, ringa säljsamtal och ha fysiska möten
 • Du kommer ha tydliga mål att leverera mot och få möjligheten till att, med frihet under ansvar, planera din tid och väg till att nå uppsatta mål.

Som nyanställd kommer du få en bra onboardingmodell där du får all information du behöver för att kunna lyckas i din roll. Du kommer få ett stöd av din närmsta chef men förväntas dock vara hungrig och driven på att självständigt ”kasta dig ut på fältet” för att skapa affärer och resultat.

Vi söker dig som

 • Har arbetat med mediaförsäljning tidigare alternativt erfarenhet av B2B-försäljning
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift

Har du gått en eftergymnasialutbildning inom försäljning så är det meriterande men inget krav.

Vi arbetar med tester för denna rekrytering och för att gå vidare i processen så behöver du genomföra testerna som skickas ut till dig.

Vi söker dig som är:

 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Strategisk
 • Resultatfokuserad

Övrig information

 • Start: Enligt Överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

HKM Publishing erbjuder sina läsare högkvalitativ läsning i ett flertal mediaprodukter, skapade i avsikt att nå direkt till noga utvalda målgrupper. Sedan starten 1995 har medielandskapet förändrats avsevärt men HKM:s position som ledande inom sitt område, med kvalitativa mediealternativ för både läsare och annonsörer, består och är nu starkare än någonsin.

Ansök här